Login Register
 
Email Twitter Facebook Google+
Wild at Heart online subtitrat (1990)
User Rating:
GD Star Rating
loading...

Wild at Heart online subtitrat (1990)

Film online: Wild at Heart online subtitrat

“Cu Wild at Heart online subtitrat, David Lynch ne ofera o alta distorsiune critica a realitatii. El compune imagini si secvente care poseda o calitate hipnotica neatinsa de nimeni.” – Andre Caron – 1990 (Sequence).

Shakesperian, efervescent, senzual, violent, comic, Wild at Heart online subtitrat, este fara indoiala unul dintre cele mai impresionante filme ale regizorului David Linch ( Mulholland Drive, Blue Velvet, Lost Highway, Twin Peaks, Dune). Inspirat de romanul lui Barry Gifford, cu o coloana sonora compusa de Angelo Badalamenti, filmul online este o capodopera ce nu trebuie ratata. Lula Fortune si Sailor Ripley sunt doi tineri care se iubesc, dar pe care autoritara si dominatoarea mama a fetei pe nume Marietta Fortune incearca sa-i desparta cu orice pret, inclusiv angajand un asasin care sa il injunghie pe Sailor si pe care acesta din urma il omoara in legitima aparare, ajungand insa la inchisoare.

Dupa eliberarea baiatului, Sailor si Lula decid sa fuga la New Orleans, in California, dar mama Lulei ii trimite pe urmele lor pe detectivul particular Johnnie Farragut si pe asasinul platit Marcelles Santos. Ramanand fara bani, Sailor Ripley il cauta pe un vechi camarad al sau – Bobby Peru, care il determina sa participe impreuna cu el la jefuirea unei banci, actiune in cursul careia Bobby impusca doi functionari si ii dezvaluie lui Sailor ca a primit insarcinarea de a-l omori si pe el, lucru pe care incearca sa il duca la bun sfarsit, fiind insa intrerupt de interventia salutara a serifului. Condamnat din nou la 5 ani de inchisoare, Sailor Ripley afla cu uimire la eliberare ca iubita lui Lula i-a nascut un baiat in timpul detentiei sale si, dupa un moment de ezitare in care are impresia ca nu este demn de dragostea femeii si a fiului lor, hotaraste sa nu renunte la lucrurile frumoase din viata lui.

ZoomX.ro va invita sa vizionati filmul online: Wild at Heart online subtitrat

Leave a Reply

Rate This Item