Lanterna reincarcabila Olight S1R Baton

Lanterna led Olight S1R II Baton

Referinta: S1R II

289,00 RON

Putere maxima (lumeni) 1000 lm
Distanta iluminare maxima(m) 145 m
Garantie pers FIZICE: 5 ani
Garantie pers JURIDICE: 2 ani

Cantitate
Info sau Comenzi Telefonice:

0747 800 667

  • Plata Ramburs, Bancar sau Cardul Plata Ramburs, Bancar sau Cardul
  • Livrare Rapida Livrare Rapida

Lanterna led Olight S1R II Baton

Producator: Olight

Disponibilitate: In Stoc
Livrare: Curier 1-3 zile in functie de stoc
Comenzi telefonice: 0747-800.667

Opţiuni disponibile

Accesorii optionale:
• Incarcator Olight UC magnetic USB (+49,00 lei)
• Acumulator dedicat RCR123A HDC 550mAh (+35,00 lei)
• Con difuzor alb : (+15,00 lei)
• Con difuzor portocaliu (+15,00 lei)


Garantie pers FIZICE 5 ani
Garantie pers JURIDICE: 2 ani

SPECIFICATII GENERALE
• Forma spotului luminos Spot perfect rotund cu dimensiune extrem de mare.
• Intensitate (candele) : 5.650 cd
• Putere maxima (lumeni) 1000
• Distanta iluminare maxima(m) : 145m

TREPTE ILUMINARE
Nivel 1 1000 lumeni (~300lm) - 50m (1.5m)
Nivel 2 600 lumeni (~300lm) - 55m (1.5m)
Nivel 3 300 lumeni - 60m
Nivel 4 60 lumeni - 4.5h
Nivel 5 12 lumeni - 33h
Nivel 6 0.5 lumeni - 15 zile
Stroboscop DA

CARACTERISTICI TEHNICE
• Acumulatori / baterii compatibile: 1 x RCR123A (Acumulator dedicat, cu descarcare mare 5C-pentru a obtine nivelul maxim)
• Tip Led(uri) Cree XM-L2
• Protectie apa IPX8 (imersabila)
• Greutate (g) 54g (acumulator inclus)
• Lungime / diametru (mm) 66 mm / 21 mm

Mod ambalare: blister plastic
Continutul pachetului Lanterna Olight S1R Baton, acumulator Olight RCR123A 550mAh dedicat cu descarcare mare 5C, baza reincaracre magnetica USB tip banut, snur de mana, saculet transport si depozitare textil, manual.
Domenii aplicabilitate edc, zi de zi, breloc, masina, camping, pescuit.

Descriere:

Lanterna ce a redefinit segmentul EDC, respectiv Olight S1 Baton, apare acum in varianta reincarcabila.
O sa abordam descrierea lanternei Olight S1R din doua perspective: comparativ cu lanterna Olight S1 si apoi independent, pentru clientii ce nu cunosc lanterna Olight S1.
Din puct de vedere comparataiv cu S1,: este folosita aceeasi platforma. Grosimea, optica butonul lateral, clipsul de buzunar, magnetul de fixare sunt identice. Lungimea lanternei este cu aproximativ 5mm mai mare, puterea a fost aporpe dublata (900 lumeni), este schimbat spatele lanternei ( este implementata reincarcarea magnetica).
Caracterizarea lanternei Olight S1R Baton.
Cea mai compacta lanterna cu aceste caracteristici si alimentare din lume. Mult mai mica ca o bricheta normala, Olight S1R va fi cu siguranta lanterna ideala pentru o purtare de zi cu zi, de tinut in casa, masina, outdoor.
Forma luminii este una adecvata pentru aceste segmente de utilizare, aspect esential in alegerea unei lanterne, optica este de tip TIR, ce furnizeaza o arie de iluminare foarte larga dar si o distanta de iluminare mai mult decat suficienta pentru acest segment.
Corp extrem de robust, rezistent la apa (imersabila in apa pana la 2 m), rezistent la socuri, presiune mecanica. Lanterna este una practic indistrictibila (puteti urmarii testele de rezistenta realizate de echipa OlightRomania, pe canalul nostru YouTube sau in tab-ul prezentari video).
Lanterna este prevazuta cu magnet de fixare in partea din spate. Aceasta caracteristica a fost introdusa prima data de Olight, iar acum este o caracteristica "must have" (trebuie avuta) de orice lanterna din acest segment. Astest magnet este uimitor de folositor, astfel putem fixa lanterna pe orice obiect metalic.
Olight S1R este prevazuta cu un clips de buzunar, detasabil si reversibil. Astfel putem fixa lanterna pe o sapca, la buzunar, rucsac etc.
Puterea maxima dezvoltata este de 900 lumeni, o valoare extrem de buna pentru o alimentare de tipul RCR123A. Lanterna este prevazuta cu 6 intensitati de iluminare + stroboscop. Interfata de utilizare este caracteristica Olight, extrem de facil de utilizat, simpla, valori corect alese.
Incarcarea magnetica este acum cu un pas mai sus, baza clasica de reincarcare a fost modificata. Acum este una extrem de compacta, si de mici dimensiuni (forma unei monede ) fixarea se realizeaza magnetic.Incarcara este una foarte rapida.
Olight a realizat practic imposibilul, implementand toate aceste caracteristici prezentate mai sus intr-un singur produs, revolutionar: lanterna Olight S1R Baton. In acest moment nu mai exista o lanterna in lume cu aceste caracteristici. Din nou Olight a creat o provocare pentru ceilalti producatori, ridicand stafeta si mai mult.
Atentie! Lanterna S1R poae atinge nivelul maxim doar cu acumulatori de calitate, cu descarcare mare (5C). Un acumulator clasic nu se poate incarca in lanterna. Lanterna poate functiona cu un acumulator clasic HDC (cu descarcare mare) pentru a atinge modul turbo sau unul obisnuit pentru a lumina doar 500lm.
Continutul pachetului: Lanterna Olight S1R Baton, acumulator Olight RCR123A 550mAh dedicat cu descarcare mare 5C, baza reincaracre magnetica USB tip banut, snur de mana, saculet transport si depozitare textil, manual.
Garantia lanternei este de 5 ani pentru persoane fizice, 2 ani pentru persoane juridice.

S1R II

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: