Set complet lanterna vanatoare Olight JAVELOT SET XXL

Referinta: SET XXL

1.399,00 RON

Putere LED 2100lm
Distanta de iluminare 1080m (1,08km)
Garantie pers FIZICE 5 ani
Garantie pers JURIDICE: 2 ani

Cantitate
Verifica stocul produsului Telefonic:

0747 800 667

 

Plata Ramburs, Bancar sau Cardul

 

Livrare Rapida

Set complet lanterna vanatoare Olight JAVELOT SET XXL
Cod produs: SET XXL

Specificatii GENERALE
Seria     Seria X, SR (foarte puternice)
Putere maxima (lumeni)     2100
Marimea zonei iluminate Punct concentrat / distanta mare
Tipul opticii REFLECTOR CLAR (punct central concentrat si zona exterioara)
Tip LED 1 x Cree XHP35 HI
Distanta maxima iluminare (metri) 1080
Tip incarcare Incarcare magnetica
Acumulatori / baterii compatibile Pachet acumulatori inclus (2 x 3500mAh)
Intensitate luminoasa (candele) 291600

Caracteristici principale    

- distanta iluminare aproape 1.100m (1.080m) !
- Reincarcabila magnetic - USB (acumulator si cablu incarcare inclus)
- Conectivitate magnetica FULL ( incarcare si conectare fir prelungitor vanatoare) - prin simpla conectare la capacul situat in partea din spate, fara a fi necesara scoaterea acestuia. Acelasi capac este si intrerupator pornit / oprit.
- Lanterna se poate opera dual, folosindu-se ambele butoane, dupa preferinta.
- Cutia de transport este foarte incapatoare si rezistenta.

Specificatii TEHNICE
Protectie apa IPX8 (imersabila)
Greutate (grame) 380
Lungime (cm) 24.7
Diametru cap (cm) 6.3
Diametru corp (cm) 2.6
Culoare lumina alb rece
Mod ambalare cutie transport plastic cu maner
Domenii utilizare Vanatoare,Paza, Supraveghere

Observatii si recomandari    

- Atentie! Datorita puterii foarte mari, capul lanternei se incinge destul de tare, recomandam evitarea atingerii acestuia cu mana, sau apropierea lanternei de obiecte ce se pot topi.

- Va rugam si va sugeram sa folositi lanterna cu responsabilitate, aceasta poate dauna grav vederii!! Nu o indreptati catre vederea oamenilor sau animalelor, in special de la distanta foarte mica!

Moduri ILUMINARE
MOD 1 (lumeni)     2100 Autonomie MOD 1 -2100 lumeni (~1000lm);5 min+145 min
MOD 2 (lumeni)     600 Autonomie MOD 2 -5h
MOD 3 (lumeni)     150 Autonomie MOD 3 -23h
MOD 4 (lumeni)     15  Autonomie MOD 4 -8 zile.
Stroboscop NU

GARANTIE
Garantie persoane FIZICE Lanterna: 5 ANI;Pachet acumulatori: 1AN.Fir prelungitor magnetic: 1AN
Garantie persoane JURIDICE Lanterna: 2 ANI;Pachet acumulatori: 1AN.Fir prelungitor magnetic: 1AN


Cel mai performant set de vanatoare ce include cea mai puternica lanterna produsa vreodata de Olight Javelot PRO.
Distanta iluminare 1.080m, acumulator inclus, incarcare magnetica USB. Nu este doar o lanterna, este un Olight!
Cel mai tare set de vanatoare produs vreodata de Olight, contine cea mai puternica lanterna de vanatoare Olight Javelot PRO ce ilumineaza 1080m si are inclus prinderea magnetica cu trei magneti, filtrul verde si fir prelungitor magnetic.

Descriere:
Setul complet lanterna de vanatoare Olight SET XXL este cel mai performant set de vanatoare. Contine o serie de inovatii in premiera mondiala dezvoltate de Olight dupa 2 ani de cercetare si teste. Asteptarea a meritat, avem un nou nivel al lanternelor de vanatoare, denumit sugestiv X. Aparitia acestei lanterne de vanatoare, respectiv lanterna Olight Javelot Pro SET XXL coincide cu celebrarea a 10 ani de excelenta in domeniul lanternelor tactice si de vanatoare.

Setul de vanatoare Olight SET XXL Javelot PRO este format din:

    lanterna Olight JAVELOT PRO - 1.080m distanta iluminare, 2100 lumeni, reincarcabila magnetic, conectare magnetica a firului intrerupator, foarte simplu de utilizat, acumulatori integrati in maner (2 x 3500mAh).

    pachet acumulatori Olight integrati 2 x 3500mAh

    incarcator magnetic USB: incarcarea se face direct in lanterna prin lipirea bazei magnetice pe capacul lanternei si conectarea mufei USB la o sursa (baterie externa, laptop, incarcator telefon etc - SURSA NU ESTE INCLUSA!

    fir prelungitor magnetic - conectarea firului se face prin simpla apropiere de capacul lanternei, fixarea realizandu-se magnetic. Nu mai este nevoie desurubarea capacului si inlocuirea acestuia;

    prindere arma magnetica Olight XWM-03 (NOU) - Noul model cu 3 magneti, mult mai usoara si prindere incredibil de puternica. Montare / demontare extrem de rapida, compatibilitate 100% cu orice arma, magneti cu protectie cauciuc pentru a nu zgaria arma;

    filtru verde - se ataseaza lanternei, suport din cauciuc, sticla speciala tratata pentru a bloca restul spectrului;

    Cutie transport rezistenta la apa si socuri, tip Pelican.

Descriere Lanterna Olight Javelot PRO:

Olight este recunoscut ca fiind producatorul celor mai apreciate lanterne de vanatoare din lume. Cea mai vanduta lanterna de vanatoare Olight, respectiv M3XS UT Javelot este acum imbunatatita, noua lanterna flag-ship (produsul cu cele mai bune caracteristici ale unui brand) se numeste simplu Javelot PRO.

Cuvantul "Javelot" deja este cunoscut in randul vanatorilor si nu numai, acum aceasta lanterna inglobeaza toata tehnologia de ultima generatie intr-o singura lanterna: noul M3X, respectiv JAVELOT PRO.

Lanterna Javelot PRO este un paradox! Atat de simpla si complexa in acelasi timp! Din nou Olight reinventeaza segmentul lanternelor de vanatoare. Dominand acest segment in ultimii 3 ani, odata cu aparitia seriei Javelot (primele lanterne de vanatoare din lume cu led dedome din fabrica) si cu aparitia prinderii magnetice XWM-02. Ultimii 3 ani au fost o provocare pentru toti producatorii de lanterne, pentru a reusi sa egaleze sau sa se apropie macar de performantele lanternelor de vanatoare Olight Javelor (M3X, M2X, M23). Cand se putea spune ca au reusit sa se apropie usor de performantele lanternelor OLIGHT, producatorul loveste din nou cu noua serie JAVELOT PRO, Warrior X si noua prindere magnetica Olight XWM-03 (cu 3 magneti). "It's not just a flashlight. It's an Olight" -  Nu este doar o lanterna. Este un Olight!

Lanterna Javelot PRO este o lanterna ce lumineaza o distanta foarte mare, peste 1 km, respevctiv 1.080m. Utila atat pentru vanatoare cat si pentru activitati diverse ce au nevoie de iluminarea la distante foarte mari. Este o lanterna "heavy-duty", realizata cu un singur scop precis: iluminarea la distante foarte mari.

Prevazuta cu un led de foarte mare putere (Cree XHP35 HI) ce furnizeaza 2.100 Lumeni impreuna cu o oglinda reflectoare de exceptie, lanterna reuseste sa produca un flux luminos extrem de concentrat si puternic (291600 Cd) si o distanta maxima de iluminare de 1.080m (standard de masurare international ANSI/NEMA FL1-2009).

Lanterna este reincarcabila magnetic USB, pachetul de acumulatori si firul de reincarcare magnetic USB fiind incluse. Reincarcarea lanternei se realizeaza extrem de simplu si rapid prin simpla fixare magnetica a banutului pe butonul din spate si introducerea mufei USB in orice sursa de curent ( nu este inclusa) ca: incarcatorul telefonului, lapop, calculator, incarcator masina, baterie externa etc. Astfel a fost eliminat procedeul clasic de scoatere a acumulatorilor si introduerea lor intr-un incarcator ce se conecteaza la priza printr-un alt cablu si incarcator.

O alta imbunatatire fantastica este introducerea conectarii magnetice a firului prelungitor pentru arma. De acum operatiunea este extrem de simpla, nu mai este nevoie de scoaterea butonului standard si montarea firului in locul lui. Acum firul prelungitor se fixeaza direct pe buton, in acelasi fel in care se fixeaza incarcatorul, evident pe rand. Astfel avem conectivitate magnetica 100%. Olight a demonstrat inca o data ca este foarte atent la sugestiile noastre, ale utilizatorilor, astfel sugestiile si reclamatiile cu privire la procedeul greoi de scimbare si montare a firului a fost eliminat! De acum nu mai exista riscul de a pierde nutonul sau firul, de a-l ratacii, de a renunta la anumite functii etc. Acum totul este simplu, eficient si rapid! Bravo OLIGHT!!!

Lanterna Javelot PRO este prevazuta cu o interfata de utilizare noua, duala. Astfel lanterna se poate aprinde / stinge de la cele doua butoane. Modul de operare este extrem de simplu, butonul din spate la o apasare ferma va actiona modul maxim. La o apasare usoare (jumatate de tura) lanterna se va aprinde pe modul mic.

 

Pachetul contine SET XXL Javelot PRO: lanterna Olight Javelot PRO, acumulator integrat 2 x 3500 mAh, incarcator USB magnetic, filtru verde, intrerupator fir magnetic, prindere magnetica, cutie transport rezistenta la apa si socuri tip Pelican.

*Atentie: Sursa USB NU ESTE INCLUSA! Se poate folosi un incarcator de telefon / tableta sau mufa USB a unui laptop, incarcator de masina, baterie externa etc.

**Atentie: Va rugam si va sugeram sa folositi lanterna cu responsabilitate, aceasta poate dauna grav vederii!! Nu o indreptati catre vederea oamenilor sau animalelor, in special de la distanta foarte mica!

***Atentie: Datorita puterii foarte mari, capul lanternei se incinge destul de tare, recomandam evitarea atingerii acestuia cu mana, sau apropierea lanternei de obiecte ce se pot topi.SET XXL

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: