S.C.Zoom Light S.R.L. CUI 33498018, sediu: Oradea

Activează pe piaţă din 2014 având ca acţionari persoane fizice române. Pasiunea pentru vânătoare, drumetii si expeditii a fondatorilor companiei a constituit sursa de inspiraţie pentru înfiinţarea acesteia.

Viziunea noastră este să devenim cel mai profesionist şi de încredere furnizor de echipamente si servicii pentru petrecerea timpului liber, un promotor al parteneriatelor pe termen lung, care pune oamenii si pasiunile lor pe primul plan.

Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi și se livrează împreună cu factură fiscală, certificat de garanție și calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică, conform legislatiei in vigoare!

Magazinul nostru oferă cea mai amplă prezentare și descriere a produselor, însoțită de fotografii de calitate superioară. Aceste informații fiind foarte utile în decizia dumneavoastră de a achiziționa un produs.


În portofoliul nostru se regăsesc mărci celebre de binocluri, lunete, night vision, lanterne, cutite, bricege, articole electrice, articole pentru timp liber,sport,drumetii, precum si articole pentru paza si aparare, supravietuire si multe alte articole utile zilnic in activitatile noastre cotidiene.
Oferim spre vanzare Branduri consacrate pe plan Mondial precum Pulsar, National Geographic, Steiner, Yukon, Bresser, Armytek, Olight, Victorinox, Muela, Opinel, Varta, Bricolux și alții. 
De asemenea, comercializăm o gama foarte larga de baterii, acumulatori și încărcătoare de la Panasonic®, Duracell®, Varta®, GP®, Maxell®, Sony, Camelion®, etc.

Suport tehnic gratuit și asistență profesională pentru orice produs achiziționat din magazinul nostru. Personal specializat, calificat și amabil, gata să raspundă oricând solicitărilor dumneavoastră.

- O gama foarte larga de produse in stoc si la comanda
- Livrare in 24-48 ore oriunde in Romania
- Preturi fara concurenta
- Garantie la orice produs
- Consiliere specializata inainte, in timpul si dupa achizitia produsului
- Posibilitatea returnarii produsului in 14 zile
- multiple modalitati de plata

Devenind client www.zoomx.ro alegeti calitatea si performanta !
Deviza noastra:

Daca la noi nu gasiti inseamna ca nu se fabrica