Livrarea Comenzilor

Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau, colegii nostri de la Suport clienti  asteapta sa iti preia apelul in fiecare zi intre orele 07.00 - 22.00, la unul dintre numerele: 0747-800.667 sau 0758-295.448

Modificare sau anulare comanda

 Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la unul dintre numerele: mai sus mentionate intre orele 07.00 - 22.00. Colegii nostri de la Suport clienti  vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda. De asemenea, posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila si din contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

Modalitati de livrare


Produsele achizitionate de pe site-ul www.zoom-x.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid sau in cazuri speciale cu Posta Romana.

Cand comanzi de la zoom-x.ro, poti alege intre optiunile de livrare de mai jos.

Livrare prin curier rapid

Livrarea produselor in Romania se face prin serviciul de curierat rapid Urgent Cargus, Fan Curier

Daca valoarea comenzii este mai mica de 500 lei, costul de livrare este 21 lei/colet pana la greutatea de 2kg. ce depaseste se percepe o taxa de 1 leu pentru fiecare kg. suplimentar.

Livrarea este GRATUITA daca valoarea comenzii depaseste 500 lei, daca livrarea se face in afara ariei de distribuire  se va achita o taxa suplimentara de 1leu pentru fiecare km suplimentar, valoarea va fluctua in functie de km.

La plata cu cardul sau prin OP (in avans), sau cu plata Ramburs, la ridicarea coletului valoarea transportului este , in ambele cazuri suportata in totalitate de catre cumparator pentru comenzi mai mici de 500 lei

Livrare prin Posta Romana

Cheltuielile de transport pentru coletele livrate prin Posta Romana sunt suportate de către beneficiar, fiind fix 35 Lei/comandă, indiferent de destinație sau de greutatea coletului. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1000 de ron transportul este GRATUIT.

Termenele de livrare

Termenul de livrare este de 24-48 ore, daca nu se specifica altfel, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dvs. veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul produselor care nu se afla pe stoc sau in cazul comenzilor mari termenul de livrare poate creste pana la 3 saptamani. Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat, sau se poate face in avans, prin ordin de plata in baza unei facturi proforme.

Cheltuielile de livrare si transport prin curierat rapid sunt suportate de catre Client pentru comenzi sub 500 lei.