Livrarea Comenzilor

Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau, colegii nostri de la Suport clienti  asteapta sa iti preia apelul in fiecare zi intre orele 08.00 - 20.00, la unul dintre numerele: 0747-800.667 sau 0747-461.641

Modificare sau anulare comanda

 Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la unul dintre numerele: mai sus mentionate intre orele 08.00 - 20.00.
Colegii nostri de la Suport clienti  vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.
De asemenea, posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila si din contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

Modalitati de livrare

Produsele achizitionate de pe site-ul www.zoomx.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid.
Cand comanzi de la zoomx.ro, poti alege intre optiunile de livrare de mai jos.

Livrare prin curier rapid

Livrarea produselor in Romania se face prin serviciul de curierat rapid

- Urgent Cargus
- Sameday
- DPD
- Fan Curier

Daca valoarea comenzii este mai mica de 500 lei, costul de livrare este 19 lei/colet pana la greutatea de 3kg. ce depaseste se percepe o taxa de 1 leu pentru fiecare kg. suplimentar.

Livrarea este GRATUITA daca valoarea comenzii depaseste 500 lei, daca livrarea se face in afara ariei de distribuire  se va achita doar taxa suplimentara de 1leu pentru fiecare km suplimentar, valoarea va fluctua in functie de km.

ATENTIE!

- La comenzile cu greutate peste 10 kg. si gabarit mare se poate percepe costuri mai mari de livrare in functie de kg. si marime.

- Pentru informatii complecte referitoare la cost transport agabaritic va rog sa accesati sectiunea Contact sau telefonic 0747-800.667

La plata cu cardul sau prin OP (in avans), sau cu plata Ramburs, la ridicarea coletului valoarea transportului este , in ambele cazuri suportata in totalitate de catre cumparator pentru comenzi mai mici de 500 lei

Termenele de livrare

Termenul de livrare este de 24-48 ore, daca nu se specifica altfel, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dvs. veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul produselor care nu se afla pe stoc sau in cazul comenzilor mari termenul de livrare poate creste pana la 2 saptamani.

Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat, sau se poate face in avans, prin ordin de plata in baza unei facturi proforme.

Cheltuielile de livrare si transport prin curierat rapid sunt suportate de catre Client pentru comenzi sub 500 lei.