5 - Modalitati de plata

1 - Ramburs (la primirea coletului)

Plata ramburs cu numerar se face in lei, integral la primirea coletului catre curierul care efectueaza livrarea. Curierul are obligatia sa va elibereze chitanta pentru suma incasata.

2 - Plata prin Ordin de plata (OP)

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de s.c.Zoom Light s.r.l, (si trimisa pe email) si in urma confirmarii telefonice a comenzii.
Va rugam verificati telefonic disponibilitatea produsului inainte de efectuarea tranzactiei in cazul in care alegeti aceasta metoda de plata.
Plata se face catre SC Zoom Light SRL, Cod unic inregistrare: 33498018, in contul: RO72INGB0000999907103119, deschis la ING Bank Oradea. Livrarea marfii se face imediat dupa confirmarea platii prin email la adresa zoomx.magazin@gmail.com.

3 - Card On-line (MobilPay)

Se poate efectua plata online cu cardul personal in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Pentru plata cu cardul nu este perceput nici un comision suplimentar.  Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. Procesarea datelor de pe card se face exclusiv de catre procesatorul de plati mobilPay.ro prin intermediul platformei mobilPay.ro. Zoom Light s.r.l. ( ZoomX ) nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

MobilPay este un serviciu oferit de către NETOPIA PAYMENTS ca integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare - 3DSecure.

4 - Credit On-line 4 rate egale fara dobanda prin sistemul "Buy Now,Pay Later"sau"Cumpara acum, plateste mai tarziu"prin TBI BANK

Pentru cumparaturi de pana in 1.000 lei, iti oferim posibilitatea de a le achita in 4 rate fixe, cu urmatoarele beneficii:

  • 0% dobanda
  • 4 rate egale
  • fara emitere card


5 - Credit On-line
6-60 de rate prin TBI BANK

Pentru cumparaturi mai mari de 1.000 lei, poti alege sa rambursezi ratele lunare cu urmatoarele beneficii:

  • valoarea ratei lunare ramane fixa pe toata perioada contractuala
  • tu alegi numarul de rate: intre 6 si 60 luni
  • fara drumuri la banca