Termeni si conditii


1. INFORMATII  DESPRE  SITE
Site-ul web www.zoomx.ro este proprietatea S.C.Zoom Light SRL cu sediul social in Oradea, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului   J5/1275/2014, CUI 33498018, capital social subscris si varsat de 200 lei.

2. ACCEPTAREA CONDITIILOR
Utilizarea site-ului www.zoomx.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din  partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste  condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.
zoomx.ro  isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam  să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări.

3. DREPTURILE DE AUTOR
Informatiile publicate pe zoomx.ro apartin Site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al S.C.Zoom Light SRL care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.


4.TENTATIVA DE FRAUDA

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau continutului site-ului www.zoomx.ro va fi raportata autoritatilor competente si va face obiectul unei plangeri penale catre acestea.


5. INCHEIEREA CONTRACTULUI
Odata cu inregistrarea unuei comenzi pe site-ul zoomx.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea S.C.Zoom Light SRL – administrator site-, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii si expedierea coletului, in cazul in care clientul se razgandeste si plata a fost efectuata in avans,  pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului , fara o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea S.C.Zoom Light SRL, in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda,cu o prealabila instiintare a cumparatorului in functie de disponibilitatea acestora in stoc.
Ofertele si preturile afisate pe site-ul zoomx.ro sunt valabile maxim 24 de ore si pot fi schimbate fara un anunt prealabil.
Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 2 ore ( in functie de produs) si maxim 90 de zile in cazul produselor la comanda, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de  livrare)
Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

6. LIMITARE RASPUNDERE zoomx.ro
Site-ul zoomx.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate  in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.
Nu ne asumam răspundera pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului zoomx.ro, in tot sau in parte.

Tot ce este prezentat pe acest site reprezinta informatii cu titlu informativ, fara a genera obligatii ferme.”


7. ANULARE COMANDA
zoomx.ro (administrat de SC Zoom Light SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori,zoomx.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.


S.C.Zoom Light S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, S.C.Zoom Light S.R.L are dreptul sa anuleze comanda cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:
- preturile efisate pe site-ul zoomx.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
- produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
- produsul/produsele nu sunt conforme fotografiilor
- tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

8. GARANTII
Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator).
Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei.

Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

9. LITIGII
Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competente de la sediul comerciantului/vanzatorului S.C. Zoom Light S.R.L., respectiv Judecatoria Oradea

Despre platile prin card

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre s.c. Netopia Payments srl (Mobil Pay) si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati: -Numele posesorului de card -Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii) -Data expirarii cardului -Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura).

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.